Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met Algemene Voorwaarden en het Privacy-beleid van De Wiskundecoach. 
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2018 De Wiskundecoach. 

Mijn verhaal
Wiskunde doet wat met me,
maakt iets in me los.
Soms, als ik ineens een inzicht hebt, 
word ik er blij van.
Soms, als ik teveel druk legt,
word ik er zenuwachtig van.

De Wiskundecoach

Ik ben begonnen als lerares. Daarna heb ik nog veel andere dingen gedaan en in 2015 werd ik wiskundecoach. Het gaf mij het gevoel terug te komen bij mijn roots, te doen waarvoor ik ben geboren. 

Wat je jezelf vertelt

Ik ontdekte al snel dat veel leerlingen problemen hebben met wiskunde door belemmerende overtuigingen: ik heb het nooit gekund, mijn moeder kon het ook al niet, het ligt niet in mijn aard. Wat zeg jij tegen jezelf? 

Blokkeren

Er komen heel wat emoties los als mensen vertellen over hun eigen ervaringen met wiskunde. Ikzelf ben ook eens volledig geblokkeerd geraakt tijdens een wiskundetentamen op de universiteit, met desastreuze gevolgen. Zo ervoer ik dat. Maar er zijn ergere dingen. En dan...

... is er de MatriXmethode die ik heb gevonden nadat ik diverse opleidingen gevolgd heb om leerlingen goed te kunnen coachen. Ik ben daar zo blij mee, deze gesprekstechniek werkt zo snel en effectief. 

Gemakkelijker leren

De MatriXmethode werkt niet alleen om emoties opnieuw te verwerken, ook om gemakkelijke wiskunde te leren. Vooral de dingen die je moet onthouden, kun je goed een plaats geven en weer terugvinden. Zoals de tafels of bepaalde formules. Voor mij is het moment dat mijn leerlingen dit ervaren het mooiste om mee te maken. 

Coachen

Telefonisch coachen heeft mijn voorkeur omdat je dan heel goed kunt focussen op datgene wat je te doen hebt. Mijn klanten vinden het ook prettig om mij te horen en zij voelen zich gezien. 

Wil je meer weten over mij of wat ik verder nog voor je kan doen, kijk dan op de website www.dewiskundecoach.nl