Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met Algemene Voorwaarden en het Privacy-beleid van De Wiskundecoach. 
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2018 De Wiskundecoach. 

De Wiskundecoach
De Wiskundecoach is er om jou te helpen op de rit te komen, te leren hoe je wiskunde leert. 
Problemen met wiskunde
Ik heb De Wiskundecoach opgericht omdat er zoveel leerlingen zijn die, ondanks hun inspanningen, toch problemen houden met wiskunde. Op school zit je in een klas vol medeleerlingen en daarbuiten is de begeleiding beperkt. Daar kan een school ook niet veel aan doen, zo is het onderwijs. 
Alles uit de kast
Ik haal alles uit de kast om jou te helpen je problemen met wiskunde op te lossen. Dat is veel en dat wordt steeds meer want ook ik blijf me ontwikkelen en nieuwe paden bewandelen. Het gaat niet alleen maar over wiskunde, ook over de manier waarop jij omgaat met wat je erbij voelt. Want daaruit haal je veel winst!
Voor jou
Ben jij een leerling in het voortgezet of hoger onderwijs, die het beste uit zichzelf wil halen en de uitdaging aangaat om echt wiskunde te leren, dan ben ik er voor jou. Want ik weet als geen ander dat je alleen als je echt wilt, kunt veranderen. 
Levend logo
Mijn visitekaartje is een levend logo, ontworpen door Sjoerd Hoekstra. Op de website waarmee ik ben begonnen, kun je dat ervaren. Daar lees je ook meer over hoe we samen een traject maken voor jou.