Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met Algemene Voorwaarden en het Privacy-beleid van De Wiskundecoach. 
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2018 De Wiskundecoach. 

Intensieve begeleiding
voor een gegarandeerd resultaat
en een redelijke prijs
Het schooljaar afsluiten met een goed cijfer voor wiskunde is ook mogelijk voor jou.
Het gaat erom de juiste dingen te doen
op een efficiënte manier.
 
Lees hier hoe dat werkt.
Je doet je best
Je probeert zoveel mogelijk mee te krijgen van je docent op school en je huiswerk te maken. Aan jouw inzet mankeert niks. Maar je zou zo graag eens wat extra uitleg krijgen, leren hoe je de leerstof aanpakt of een toets maakt. En een coach die je helpt op moeilijke momenten. Het liefst heb je iemand naast je die je het hele jaar door helpt met je vragen over wiskunde, het leren van wiskunde of het maken van toetsten. Zodat je weer zelfvertrouwen krijgt en met een goed cijfer de eindstreep haalt.  
Dan ben je klaar voor een jaarabonnement.
Ga je dit doen?
Jaarabonnement
 
Wat krijg je?
Gedurende het hele schooljaar kun je rekenen op ondersteuning door de wiskundecoach. Met uitzondering van de vakanties want die hebben we dan allebei wel verdiend. Je kunt zoveel en zo vaak als jij nodig hebt je vragen stellen of coaching krijgen.  Dat kan telefonisch, via Skype, per e-mail of bij de wiskundecoach thuis. De wiskundecoach garandeert een goed cijfer voor wiskunde aan het eind van het schooljaar onder de voorwaarde dat jij ook investeert.
Wat is jouw investering?
Je doet je uiterste best om je doel te halen en volgt de aanwijzingen van de wiskundecoach op. Je geeft de informatie die de wiskundecoach nodig heeft om de inhoud van de begeleiding te bepalen en voor te bereiden. Je vertelt ook gevraagd en ongevraagd hoe je de begeleiding ervaart en wat beter kan. Daarnaast betaal je (of je ouders/verzorgers) het abonnementsgeld van tevoren. 
Het abonnementsgeld is €1795 per jaar in één keer wat neerkomt op €149,58 per maand. In termijnen betaal je iets meer en dat regelen we in overleg.
 
Komen je ouders in aanmerking voor gemeentelijke regelingen voor gezinnen met een laag inkomen, zoals de ooievaarspas in (de omgeving van) Den Haag, geef dat aan op het inschrijfformulier. Of neem dan contact op voor andere mogelijkheden van de wiskundecoach.
Kom jij in actie?
Je leert wiskunde
Vaak wordt wiskunde gezien als het vak van de sommen. Dat is jammer want dat klopt maar voor een deel. Je hebt het een stuk gemakkelijker en het wordt leuker als je patronen herkent. Daarvoor heb je kennis nodig die gewoon in je hoofd zit (of ergens daarbuiten) en waarover je direct kunt beschikken. Parate kennis heet dat. De wiskundecoach leert je op jouw moment hoe je snel en goed de kennis opslaat en hoe je daarmee patronen kunt herkennen. 
Wil jij echt leren?
Waar nodig herhaal je
Het is heel waarschijnlijk dat je aanloopt tegen voorkennis die je nodig hebt om verder te kunnen. Geen probleem, dat merk je gaandeweg en dan ga je er direct mee aan de slag met materiaal van de wiskundecoach. Je krijgt toegang tot video's met uitleg, een selectie van opgaven uit je boek, bespreking van de leerstof via Skype, telefoon of e-mail. Net wat het beste past voor jou. 
Werk jij je wiskunde bij?
Leren is slim
Nu denk je misschien dat je heel slim moet zijn om wiskunde te kunnen begrijpen.  Dat klopt dus helemaal niet. Wel is het zo dat de een er langer over doet dan de ander om wiskunde te leren. Maar vaak komt dat doordat die andere meer kennis paraat heeft dus sneller kan vinden wat nodig is om de opgave op te lossen. Om die reden is het slim om wiskunde uit je hoofd te leren. 
Fris jij je wiskundekennis op?
Heb je nog vragen?